Canon objavio Legria mini kamkorder

Tu je i ugrađeni stereo mikrofon, sa nekoliko modova kao što su Music i Speech. Za konekciju je zadužen Wi-Fi, koji se može upotrebiti za daljinsko snimanje povezivanjem na iOS ili Android aplikaciju. Tu je i Remote Browser opcija, gde se video i fotografije mogu pregledati na laptopovima i tabletima. Takođe, video se m

Tu je i ugrađeni stereo mikrofon, sa nekoliko modova kao što su Music i Speech. Za konekciju je zadužen Wi-Fi, koji se može upotrebiti za daljinsko snimanje povezivanjem na iOS ili Android aplikaciju. Tu je i Remote Browser opcija, gde se video i fotografije mogu pregledati na laptopovima i tabletima. Takođe, video se može postaviti direktno na YouTube ili Facebook, bez potrebe za kompjuterom. DLNA podrška omogućava reprodukciju sadržaja na TV uređaju. Canon Legria mini će na evropskom tržištu biti dostupan sredinom septembra po ceni od oko 330 evra.

Izvor: Pocket-lint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi