Greška

Došlo je do greške.

Canon predstavio IVY - prenosivi, bežični štampač fotografija

20.04.2018 19:19 | 4 Multimedija
Canon predstavio IVY - prenosivi, bežični štampač fotografija


Bežični i prenosivi štampači fotografija nisu novina. Fujifilm je verovatno kompanija koja je najpoznatija kada su u pitanju ovakvi uređaji. Međutim, oni koji možda traže alternativu, sada imaju izbor u vidu Canon IVY prenosivog i bežičnog foto štampača.

Kao što se iz prateće fotografije može zaključiti, deluje kao da se radi o prilično standardnom štampaču fotografija, koji je dovoljno mali da može da stane na dlan ruke i izuzetno je prenosiv. Štampač se sa fotoaparatima i drugim uređajima povezuje preko Bluetootha.

Canon IVY ima i punjivu bateriju, a stiže i sa pratećom Canon Mini Print aplikacijom, dostupnom za Android i iOS. Aplikacija korisnicima omogućava da vrše dodatne obrade fotogarfija, primenjuju filtere i druge efekte pre štampanja. Štampač se oslanja na ZINK Zero Ink tehnologiju i štampaće fotografije 2 x 3 inča, a sposoban je da štampa brzinom od 50 sekundi.

Cena Canon IVY štampača iznosi 130 dolara.

Izvor: Ubergizmo

Censored Član postova: 1466
Za dogadjaje gde je potrebna ID kartica sa slikom, te slike se, sa ostalim podacima, organizatoru dostavljaju pre samog dogadjaja.
Za suvenir magnete bih rekao da je neisplativa cena stampe, a i brzina stampe svakako nije pogodna za komercijalnu upotrebu.
Za momke i devojke...pa koliko partnera treba imati u isto vreme da bi nekom trebao prenosni stampac?
Obican novelty item
igi Neregistrovan korisnik
Kome je potreban? Evo recimo mogu da se štampaju slike za dokumenta, 4 komada na jednoj. Ili na nekoj manifestaciji na licu mesta se slikaju učesnici/gosti i odštampa im se ID kartica. Ili motiv za suvenir-magnete, samo se zalepi na magnet. Ili slikaš sebe pa pokloniš sliku dragoj osobi, za novčanik. Posle slikaš nju za svoj.
Itd., pusti mašti na volju.
Censored Član postova: 1466
Ubijte me, ali ne mogu da zamislim scenario u kojem je nekom potreban stampac za male fotografije koji staje na dlan...

Xiaomi Mi 7 bi mogao biti prvi Android telefon sa 3D sensing funkcijom

Sharp 8K TV od 70 inča stiže krajem meseca

10304
10305
10306
10307
10308
10309