Call of Duty: Modern Warfare Remastered uskoro u samostalnom izdanju

Prošle godine smo kao veliki hit u serijalu imali igru Call of Duty: Infinite Warfare, ali su gejmeri sa možda čak i većim uzbuđenjem dočekali remaster starog naslova

Prošle godine smo kao veliki hit u serijalu imali igru Call of Duty: Infinite Warfare, ali su gejmeri modža sa većim uzbuđenjem dočekali remaster starog naslova – Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Podsetićemo se, ta igra je došla u paketu sa Infinite Warfare dok je Activision poručivao da je to naslov koji neće prodavati odvojeno. Međutim, nakon toga je sugerisano da bi igra ipak mogla da se pojavi i u samostalnom izdanju, a izveštaj koji donosi Charlie Intel nam to potvrđuje.
Naime, oni su prvi primetili da listing japanskog odeljenja Amazona poručuje da Modern Warfare Remastered stiže kao samostalno izdanje na PlayStation 4 konzolu od 20. juna. Amazon Japan ima samo PS4 stranicu za igru, ali nas očekuje i verzija za Xbox One konzolu, dok bi gejmeri na PS4 konzoli mogli da imaju ekskluzivu prvi mesec.
Activision još uvek nije ništa zvanično potvrdio, ali će se E3 gejmerski sajam uskoro održati, pa bismo tada mogli da saznamo više informacija.
Nova ekspanzija za Call of Duty: Infinite Warfare stigla na PC i Xbox One
Izvor: CharileIntel
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi