Call Of Duty: Infinite Warfare DLC pokazuje nove mape

Prva velika ekspanzija za igru Call of Duty: Infinite Warfare pod nazivom Sabotage stiže danas, a Activision je upravo objavio novi trejler za nju.

Prva velika ekspanzija za igru Call of Duty: Infinite Warfare pod nazivom Sabotage stiže danas, a Activision je upravo objavio novi trejler za nju. U trejleru koji nam prikazuje DLC možemo videti sve nove multiplejer mape. Kao što možete videti stižu četiri nove mape a to su Neon, Noir, Renaissance i Dominion, a treba istaći da je poslednja prerađena mapa iz Modern Warfare 2 naslova, Afghan.
Pored četiri nove mape Sabotage DLC dodaje i novi Zombies sadržaj iz ugla režisera Kevina Smita. Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage DLC stiže danas za PlayStation 4 konzolu, a gejmeri na Xbox One i PC platformama će morati da sačekaju još neko vreme pre nego što ga budu mogli igrati. Podsetimo, svi DLC-ovi za Infinite Warfare će stizati prvo na PlayStation 4 konzolu jer Sony ima vremensku ekskluzivu.
Gears Of War 4 sada podržava unakrsno igranje između računara i Xbox One

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi