Greška

Došlo je do greške.

Call of Duty igre sada sprečavaju varalice da vide protivnike

29.04.2022 20:10 | 0 Games
Call of Duty igre sada sprečavaju varalice da vide protivnike

 

Programeri Call of Duty-a se okreću sve kreativnijim načinima da obeshrabre varalice u onlajn utakmicama. Eurogamer napominje da Activision uvodi svoj RICOCHET sistem protiv varanja na nivou kernela u Call of Duty: Vanguard, i istovremeno je otkrio da protivmera kažnjava varalice sa „Prikrivanjem“. Sve otkrivene varalice neće moći da vide ili čuju protivnike, čak ni dolazeće metke. Oni će biti oni u nepovoljnijem položaju - i, nadamo se, dovoljno frustrirani da napuste igru.

Maskiranje se pridružuje drugim „ublažavanjem“ od varalica koje uključuju štit od oštećenja, koji sprečava varalice da nanose kritičnu štetu rivalima. Activision je takođe jasno stavio do znanja da će svako kome je zabranjen pristup zbog varanja biti uklonjen sa liste lidera za datu igru, i da zabranjuje korisnike i svakodnevno i u talasima. Njegov najnoviji napad uništio je 54.000 naloga, javlja Engadget.

RICOCHET je stigao u multyplayer Warzone 2021. Za razliku od tehnologije protiv varanja u Valorantu, drajver na nivou kernela za Call of Duty naslove je aktivan samo dok te igre rade. To teoretski minimizira ranjivosti i potencijalne probleme sa drugim softverom.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ovaj tanki dijamantski listić može da skladišti istu količinu podataka kao 1 milijarda Blu-ray diskova

Realme GT Neo3 započeo globalno predstavljanje, Pad Mini mu se pridružuje

10404
10405
10406
10407
10408
10409