Greška

Došlo je do greške.

Call of Duty: Vanguard na PC i konzole stiže početkom novembra

22.08.2021 12:20 | 0 Games
Call of Duty: Vanguard na PC i konzole stiže početkom novembra


Activision i Sledgehammer Games su objavili detalje o narednoj igri u okviru Call of Duty franšize, a prema svemu sudeći serijal se vraća svojim korenima.

Call of Duty: Vanguard se fokusira na Special Forces početke, koji datiraju iz Drugog svetskog rata. Igrač će morati da formira Task Force One u intenzivnoj kampanji, suočavajući se sa četiri najveće pretnje u ratu.

Tokom najave igre pomenuti su i novi likovi koji će se pojavljivati tokom kampanje i koji će biti glavni heroji Call of Duty: Vanguard igre. Naslov će igrače voditi kroz Midway Islands i Francusku, kao i preko Staljingrada i Severne Afrike.


Call of Duty igra ne bi bila potpuna bez Zombies moda, a Vanguard nudi prvi Zombies game mode prelaz u okviru franšize, koji je u najvećoj meri razvio Treyarch Studios. Više detalja o ovom modu će biti objavljeno uskoro.

Na kraju, Call of Duty: Vanguard će nuditi i veliki multiplejer sistem sa 20 različitih mapa, inovacija (kao što je prilagođavanje oružjha) i drugog. Call of Duty: Vanguard na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC stiže 5. novembra.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

AMD AM5 platforma će podržavati dvokanalnu DDR5 memoriju i PCIe 4.0

Nove fotografije ukazuju na Rose Gold iPhone 13 Pro

10404
10405
10406
10407
10408
10409