Greška

Došlo je do greške.

Buduća Windows 10 ažuriranja će se vraćati na prethodno stanje u slučaju pokvarenih instalacija

14.03.2019 12:40 | 0 Software/Web
Buduća Windows 10 ažuriranja će se vraćati na prethodno stanje u slučaju pokvarenih instalacija


Tokom prethodnih nekoliko godina, Microsoft je radio na tome da godišnje obezbedi dva veća Windows 10 ažuriranja, kao i nedeljne zakrpe. Nažalost, s vremena na vreme proces instaliranja ovih ažuriranja ne protiče glatko. Microsoft planira da ubuduće implementira sigurnosnu mrežu, koja će premostiti oštećene/pokvarene instalacije.

Najnovije Windows 10 ažuriranje će početi sda detektovanjem neuspešnih podizanja sistema nakon ažuriranja. Ukoliko se otkrije problem, ažuriranje će se ukloniti i računar će se restartovati kako bi se problem rešio. Ukoliko se problem ponovi, Windows neće pokušati da reinstalira ažuriranje tokom narednih 30 dana, dajući Microsoftu dovoljno vremena da kreira ispravke problema.


Pogledajte još: Windows 10 instaliran na preko 800 miliona uređaja


Ovo je nešto što će svakako pomoći poslovnim i kućnim korisnicima, kako bi izbegli gubljenje vremena ukoliko se pojave neki problemi. Obaveštenje će se pojaviti kako bi se korisniku stavilo do znanja da je ažuriranje neuspešno i da je sistem vraćen na prethodno stanje.

Naredno veće Windows 10 ažuriranje se očekuje u aprilu, a sugeriše se da će sadržati neka od poboljšanja koja Microsoft planira za PC gejming.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

HP objavio nove konvertibilne Pavilion x360 laptopove

Huawei nova 4e stiže sa Kirin 710 čipom i 32MP selfi kamerom

10504
10505
10506
10507
10508
10509