Greška

Došlo je do greške.

Budite bezbedni i opušteni uz Samsung Galaxy telefone

27.07.2020 16:40 | 0 Mobile
Budite bezbedni i opušteni uz Samsung Galaxy telefone

 

saopštenje za javnost

Imati pametni telefon danas znači biti povezan bez smetnji, raditi ono što voliš, ostati produktivan i zabavljati se u svakom trenutku. Tehnologija mobilnih telefona prilagodila se novoj stvarnosti, kako bi korisnici u svakom trenutku ostali informisani i povezani. Samsung kroz svoje uređaje nastoji da korisnicima pomogne da budu fizički aktivni i produktivni.

Zašto nam treba PlayStore

Preuzimanje aplikacija ili datoteka direktno sa veb sajtova može predstavljati bezbednosni rizik za podatke i računar. Pomoću Google alerts korisnici mogu videti da li neka aplikacija može biti štetna ili nebezbedna za preuzimanje. Ako nemate ovu uslugu i backup, morali biste na slepo da tražite po internetu i platite veoma visoku cenu.

GalaxyA71.jpg

Povežite se bolje uz Google

Za one koji u svom kalendaru imaju mnoštvo sastanaka ili žele da nadoknade vreme koje provode sa prijateljima, Samsung je u partnerstvu sa kompanijom Google predstavio HD video pozive (FHD) putem platforme Google Duo. Ova platforma ne nudi samo kvalitetne i brze video konferencije, već omogućava da se konferenciji pridruži do dvanaest ljudi. Pored toga, uz širokougaoni režim koji je dostupan na najnovijim Galaxy uređajima i stabilnu Wi-Fi povezanost, rad od kuće biće mnogo produktivniji. Ova inovacija uvedena je sa modelima Galaxy S20 i Galaxy Z Flip.

Sve Google aplikacije i usluge, kao što su Gmail, Google Maps, Google Calendar, Google Drive, Google Photos i mnoge druge, već su dostupne i unapred instalirane, bez ograničenja. Kada se radi o količini dostupnih podataka Google Maps ima najveću bazu i odlično se uklapa sa Google Earth i Google Streetview, koji zajedno čine navigacioni sistem sa najvećim brojem korisnika u svetu. Uz podršku ovih aplikacija korisnici definitivno neće morati da brinu da li će se izgubiti ili odlutati u pogrešnom smeru.

GalaxyS20_1.jpg

Neometani rad uz Google i Microsoft

Imati direktan pristup Microsoft Office-u i aplikacijama veoma je koristno kada radite ili učite na daljinu. Saradnja sa kompanijom Microsoft pruža pristup alatkama koje koristimo svakodnevno, kao što su skeniranje i potpisivanje PDF dokumenata i konvertovanje slika u Excel tabelu.

Najbolje aplikacije za zabavu – bez rizika

Gledanje televizijskih emisija i filmova jedan je od omiljenih izvora zabave. Zahvaljujući poboljšanoj integraciji sa Galaxy uređajima i lakšem pristupu ovoj platformi putem aplikacija Samsung Daily, Bixby i Finder korisnici će otkriti najbolji sadržaj sa Netflix-a. Mogu uživati i u omiljenoj muzici uz Spotify ili četiri meseca besplatnog pristupa video sadržaju putem YouTube Premium-a, koji omogućava emitovanje sadržaja čak i dok je ekran isključen ili je u toku korišćenje druge aplikacije. Muzika sa YouTube platforme je sada dostupnija nego ikada pre zbog integracije sa Google Play Music, koja korisnicima dozvoljava da pesme slušaju odvojeno od videa.

Pored toga, svi Samsung Galaxy pametni telefoni i tableti imaju kontinuiranu podršku za ažuriranje četiri godine, što poboljšava performanse Android operativnog sistema, optimizujući performanse i produžavajući životni vek proizvoda. Istovremeno, obezbeđuje se sigurnost ličnih podataka korisnika kroz sigurnosnu zaštitu najvišeg ranga.

Izvor: Samsung

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Izrez u displeju 5.4-inčnog iPhone-a 12 će ostati nepromenjen

Testirali smo Lenovo IdeaPad 5 sa AMD Ryzen 4000 procesorom (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109