Greška

Došlo je do greške.

Brus Vilis prodao svoj lik kako bi glumio i nakon penzije

01.10.2022 11:20 | 0 Software/Web
Brus Vilis prodao svoj lik kako bi glumio i nakon penzije

Prvo je Džejms Erl Džons ostavio svoj glas u amanet kompanijama Disney i Respeecher, portal CBR prenosi kako je legendarni glumac Brus Vilis otišao ne jedan, nego minimalno tri koraka dalje u pokušaju da osigura da će nastaviti da indirektno glumi u filmovima i nakon što se penzionisao. Ne brinite, cela priča postaje samo još luđa.

Prevremena penzija

Mnogima omiljeni glumac, ako ništa drugo zbog uloga poput Džona Meklejna iz “Umri muški” ili Korbena Dalasa iz “Petog elementa” već neko vreme boluje od afazije (moguće i drugih oboljenja) koje su mu na kraju u potpunosti onemogućile da nastavi da bude deo sedme umetnosti na način na koji jedna ovakva gromada to zaslužuje. Stoga, Vilis je otišao u, prema mnogima, prevremenu penziju nakon niza objektivno loših akcionih filmova u kojima nije uspeo ne da zablista, nego ni da zasvetli kao stara istrošena sijalica. Nakon 40 godina, lice Brusa Vilisa više nećemo gledati u najboljim holivudskim ostvarenjima... Ili ipak hoćemo?

Prodaja lica

Evo jedne veoma zanimljive vesti, a to je da je upravo Brus Vilis sklopio ugovor da proda svoj lik, da dobro ste pročitali, svoj lik kompaniji imena Deepcake. Koji je posao ove kompanije? Ona stvara “digitalne blizance”. Prvi put, blizanac ovog glumca stvoren posredstvom “deepfake” tehnologije (postavljanje lica drugih ljudi na tuđe telo koristeći mimiku osobe koja to telo “pozajmljuje”) pojavio se u ruskoj reklami za mobilnu telefoniju čiji proces stvaranja i kratak insert možete videti ispod.

Ako nas pitate, not great, not terrible.. Ne vidimo baš svrhu ovakvih digitalnih eskapada, ali sto ljudi, sto ćudi, a ipak je jedan Brus Vilis. Prema njegovim rečima, “Dopala mi se preciznost sa kojom je moj lik stvoren u mini akcionom filmu po uzoru na one u kojima sam glumio, što predstavlja sjajnu mogućnost da se vratim kroz vreme”. Dakle, ko zna, možda sledeća nova holivudska zvezda bude upravo brat blizanac Brusa Vilisa.

Motorola Edge 30 Fusion - bez dileme, najbolji u klasi (video)

Srpska igra Scorn uskoro u prodaji

10504
10505
10506
10507
10508
10509