Broj World of Warcraft pretplatnika i dalje opada

Vesti iz zemlje koja se zove World of Warcraft nisu nimalo dobre. Naime, Activision Blizzard je objavio da je u prethodnom tromesečju (april-jun) došlo do dodatnog pada broja pretplatnika. Sada ih je bilo 7,7 miliona što je manje nego 8,3 miliona koliko je bilo u prvom tromesečju. Gubitak 600.000 pretplatnika za samo tri m

Vesti iz zemlje koja se zove World of Warcraft nisu nimalo dobre. Naime, Activision Blizzard je objavio da je u prethodnom tromesečju (april-jun) došlo do dodatnog pada broja pretplatnika. Sada ih je bilo 7,7 miliona što je manje nego 8,3 miliona koliko je bilo u prvom tromesečju. Gubitak 600.000 pretplatnika za samo tri meseca svakako nisu dobre vesti za Activision Blizzard, posebno kada se ima u vidu da su na vrhuncu imali 12 miliona pretplatnika. Igra je i dalje broj jedan kada je u pitanju broj pretplatnika, ali je malo verovatno da će uspeti da se vrati na neke ranije brojeve. Nastavak ovakvog pada interesovanja gejmera za WoW predstavlja i značajan pad prihoda za kompaniju. Glasine nam sugerišu da kompanija razmatra brojne opcije kako bi povećala iznos koji igra donosi, ali je činjenica da su igrači u poslednje vreme imali brojne free-to-play alternative.
 

broj World of Warcraft pretplatnika

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi