Greška

Došlo je do greške.

Broj PUBG igrača gotovo prepolovljen

07.06.2018 12:35 | 12 Games
Broj PUBG igrača gotovo prepolovljen


PlayerUnknown's Battlegrounds je, bez sumnje, igrao veoma bitnu ulogu u popularizovanju Battle Royale žanra, međutim popularnost igre je značajno splasnula od početka godine.

Prema SteamCharts podacima, maksimalan broj igrača koje je PUBG ikada dostigao u januaru ove godine je iznosio 3.236.027, međutim tokom poslednjih 30 dana najbolje što je igra uspela da ostvari je 1,861,002 igrača. Slično je i sa rezultatima za prosečan broj igrača, koji je sa oko 1,5 miliona iz januara pao na manje od 850.000 tokom prethodnih mesec dana.

Nekoliko faktora je najverovatnije uticalo na pad popularnosti PUBG-a. Prvo, igra više nije toliko sveža jer je u beta obliku bila objavljena pre više od godinu dana, a i dalje ne daje utisak potpuno popeglanog proizvoda, uz brojne probleme, naročito po pitanju netcode-a. Pored ovoga, ne tako uspešna borba protiv varalica u igri, koja još uvek traje, je uzela svoj danak. Na kraju, iznenadni rast popularnosti Fortnite-a svakako nije išao na ruku PUBG statistici.

Ipak, i pored pada u broju igrača, PUBG ostaje igra koja je izuzetno popularna. Ovo je i dalje najpopularnija igra na Steamu (bazirano na maksimalnom broju igrača) i verovatno je da još uvek donosi veliku zaradu developerima i izdavaču.

Izvor: TechSpot

-=crusader=- Users postova: 1028
imam problem u sustini samo sa 6), totalno je *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski aspekt igre al ae... ako je vama super who am i to judge
ivanbass1 Član postova: 7475
Uzmes snajper, opalis metak, pre nego sto metak pogodi izvadis pusku i pucas. Ako si dovoljno dobar, svakako ces gadjati lika u glavu snajperom. Scoped rifle nema damage fall off, dva brza pucnja u glavu i snajper u telo, lagano ubistvo
Sta ima zabavno u tome da celu partiju farmas, ubijas, imas sve i ubije te random ustekani lik snajperom tako sto te pogodio u telo? Nista
2) Ne vole svi grafiku kakva je u PUBG, ja recimo nikad ne bih igrao to, COD, BF1 i ostale sa realnom grafikom i mehanikom, mada to je subjektivno.
3) Fortnite daleko bolje radi od PUBG
4) Besplatan je
5) Nije linearan kao csgo, PUBG, vec kao i Overwatch npr, mora da se gleda na sve strane, ne samo levo i desno.
6) Nije sve u pucanju, gradjenje je jako bitno, po tome je i unikatna igra, PUBG iako inicijalno popularnija, ostace jedna u moru Battle Royala.
7) Igra je orijentisana mnogo vise ka zabavi, nego ka nekom ozbiljnom igranju(kakve igre i trebaju da budu), stalno se ubacuju stvari od kojih i neke nemaju neku preteranu korist, ali su zabavne za koriscenje(bush, samostrel, c4, hand cannon, silenced pistol, itd.)
8) Cheat u fortnite ne igra gotovo nikakvu ulogu, od gomile odigranih partija ne mogu reci da mi je jednom zasmetao neko ko cheatuje.
Eto, iz moje perspektive, ne znam zasto bi neko igrao PUBG, cak i da je besplatan, ukusi su razliciti
-=crusader=- Users postova: 1028
ja ne kapiram kome je fortnite dobar... uzmem snajper, ustekam se, vidim lika, pogodim ga i ako ne umre odma dok ja repetiram on je vec u minecraft kulici i sad il da bezim il da pravim i ja kulicu, smesno... ko to smisli, stvarno mi nije jasan, a jos manje ovi koji su to prihvatili kao "super"...
demonbaby Neregistrovan korisnik
hvala bogu kupio sam ga na rasprodaji za 10e... odigrao nekoliko partije i to je to
klinac se zeza sa njim ,za mene lico igra nije se pomakli unapred , isto sr..e od igre
neka meni zivi Overwatch i Rainbow 6:siege....
copavi Neregistrovan korisnik
ma koje optimizovanje, od kad to korejske MMO produkcijske kompanije optimizuju ista?
uostalom kome se svidja pubg svratite do ARMA3 servera. igre koja je zapocela ceo taj fazon.

AMD najavio 7nm Vega GPU, kao i rad na 7nm gejming modelu

Apple brani odluku o prestanku podrške za OpenGL

10404
10405
10406
10407
10408
10409