Greška

Došlo je do greške.

Borderlands 3 objavljen za PC i konzole

13.09.2019 21:21 | 0 Games
Borderlands 3 objavljen za PC i konzole


Borderlands 3 igra je objavljena između 12. i 13. septembra, u zavisnosti od regije. PC igrači su, očekivano, bez zadrške zaronili u svet igre i tomo prilikom odradili prve testove performansi.

Nažalost, ispostavilo se da PC verzija igre nije stigla bez problema, a najčešći s kojima se igrači suočavaju jeste seckanje, koje se naizgled pojavljuje nasumično. Nekada se dešava tokom nišanjenja u novim oblastima, dok su drugi prijavili da se ovo događa kada se pomera kamera.

Tu su i drugi problemi sa performansama, koji se mogu rešiti zatvaranjem Epic launchera, nakon što se igra prvi put učita. Iako bi trebalo da pomogne kod performansi, igračima se za sada preporučuje da ne aktiviraju DirectX 12.

 

Pogledajte još: Objavljeni PC sistemski zahtevi za Borderlands 3


Generalno gledano, igrači za sada nisu zadovoljni kako igra radi na njihovom hardveru, a mnogi nisu u mogućnosti da zadrže solidnih 60fps, čak i sa najjačim hardverom.

Pored problema sa performansama, igrači prijavljuju i različite druge bagove, a očekuje se da će ih biti još kako više igrača bude testiralo Borderlands 3.

Izvor: VG247

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Western Digital predstavio WD_BLACK liniju gejming skladišnih uređaja

LG nudi pristupačniji 4K UHD CineBeam projektor

10404
10405
10406
10407
10408
10409