Greška

Došlo je do greške.

BOE predstavio 27-inčni FHD 500 Hz+ ekran za igre, najveću stopu osvežavanja na svetu ikada na jednom monitoru

30.01.2022 12:48 | 0 Multimedija
BOE predstavio 27-inčni FHD 500 Hz+ ekran za igre, najveću stopu osvežavanja na svetu ikada na jednom monitoru

 

BOE Innovation Exchange najavljuje ogroman napredak kompanije u tehnologiji oksidnih poluprovodničkih displeja. Kompanija je takođe prevazišla prepreke koje su mučile industriju, kao što je bakar (Cu) koji lako oksidira i difuzuje, omogućavajući im da predvode industriju velike proizvodnje bakarnih struktura za međusobno povezivanje.

Kompanija je predstavila 27-inčni ekran na svojoj veb stranici, koji nudi punu visoku definiciju (FHD) i zapanjujućih 500 Hz+ displeja. Kompanija je prva koja je razvila tako visoku stopu osvežavanja u monitoru za kućnu ili industrijsku upotrebu.

Kompanija je objavila sledeći tizer video za novi ekran:Uz dodatak tehnologije oksidnog displeja koja pomaže u povećanju rezolucije brzine osvežavanja i održavanju minimalne potrošnje energije, ovaj ekran je postavljen da ponudi neverovatno iskustvo za potrošače koji žele vrhunsku zabavu u gledanju.

Potrošači kažu da kada gledaju 4K i 8K rezoluciju ne mogu da vide razliku. Pravo pitanje je da li će korisnici zaista videti mogućnosti novog ekrana i njegove tehnologije? Takođe, koja će cena biti za premium ekran koji nam BOE donosi?

Trenutno nije prikazana nikakva cena ili datum objavljivanja za novi FHD ekran, ili to da li će se pojaviti samo na kineskom ili i na svetskom tržištu.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

NVIDIA ograničavač brzine heširanja GPU-a rudari kriptovaluta smatraju besmislenim

Poco F4 GT navodno primećen u IMEI bazi podataka, mogao bi biti globalna varijanta Redmi K50 Gaming Edition

10304
10305
10306
10307
10308
10309