Greška

Došlo je do greške.

Blizzard tvrdi da nije bilo planova o najavi Diablo 4 igre tokom Blizzcona

06.11.2018 20:25 | 0 Games
Blizzard tvrdi da nije bilo planova o najavi Diablo 4 igre tokom Blizzcona


Blizzard se našao u neugodnoj situaciji tokom vikenda, nakon što je odlučio da svoju Blizzcon konferenciju završi objavom Diablo Immortal mobilne igre. Diablo fanovi su ostali začuđeni zbog čega Diablo 4 makar nije bio pomenut. Prema navodima nekoliko izvora, pominjanje postojanja Diablo 4 igre je bio deo originalnog plana kojim je Blizzard trebalo da zatvori konferenciju.

Dva odvojena izvora su za Kotaku izjavila da je Blizzardov suosnivač Allen Adham snimio kratak video za Diablo fanove u kojem dodiruje temu četvrtog nastavka. Izvori takođe ističu da je Diablo 4 trenutno u razvoju, mada tim nije spreman da išta ozvaniči jer je igra pretrpela velike izmene tokom poslednje četiri godine.


Pogledajte još: Blizzard objavio Diablo Immortal za iOS i Android (video)


U međuvremenu Blizzard je na svom blogu fanovima poručio da ne očekuju Diablo 4. Kompanija je odbacila navode o tome da je igra prvobitno bila planirana za objavu tokom Blizzcona. Blizzard tim je istakao da definitivno sluša ono što zajednica igrača ima na umu, da radi na više nenajavljenih Diablo projekata i da će ih objaviti kada za to dođe vreme.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

SK Hynix najavio prvi svetski 96-slojni CTF-bazirani 4D NAND Flash

Cooler Master objavio nove MH751 i MH752 gejming slušalice

10404
10405
10406
10407
10408
10409