Blizzard radi na novoj Diablo igri?

Detalji o ekspanziji su se pojavili u nekim izveštajima a ona je trebalo zvanično da bude najavljena na BlizzCon 2015 događaju, ali se to ipak nije dogodilo

Prošle godine pojavile su se glasine da Blizzard razmatra objavu nove ekspanzije za igru Diablo 3. Detalji o ekspanziji su se pojavili u nekim izveštajima a ona je trebalo zvanično da bude najavljena na BlizzCon 2015 događaju, ali se to ipak nije dogodilo.
Kasnije glasine su govorile da je Blizzard odlučio da uradi Diablo 4 igru umesto toga. Da li je to istina ili ne, ostaje da se vidi, ali je Blizzard-ovo interesovanje za novu Diablo igru i dalje izraženo. U novom oglasu za posao oni traže developere iz raznih okruženja koji bi im pomogli du radu na novom projektu. Da li je u pitanju ekspanzija za Diablo 3 ili Diablo 4 igra, u ovom trenutku nije poznato. U oglasu se traže Software Engineer, Senior Concept Artist, Senior Character Artist, Senior VFX Artist, Senior Animator, Animator i Game Director. Poslednja uloga je posebno zanimljiva jer je nedavno Džos Moskeira napustio tu ulogu iz igre Diablo 3.
Quake Champions je PC ekskluziva, bez limita (video)
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi