Blizzard radi na HD rimejkovima igara StarCraft, Warcraft III i Diablo II

Blizzard namerava da prati trenutni trend objave starih naslova u HD rezoluciji, a po svemu sudeći igre StarCraft, Warcraft III i Diablo II će dobiti ovaj poseban tretman.

Blizzard namerava da prati trenutni trend objave starih naslova u HD rezoluciji, a po svemu sudeći igre StarCraft, Warcraft III i Diablo II će dobiti ovaj poseban tretman. Sve do skoro niko nije pomislio da bi ponovna objava igara u HD rezoluciji i njihova prodaja mogla da bude mudra finansijska odluka? Studiji i izdavači koji i dalje poseduju prava na neke stare igre sada razumeju želju zajednice da igraju stare naslove ponovo. Jednostavan rimejk nije dovoljan, jer gejmeri žele HD rimejk.
Blizzard će se uključiti u čitavu stvar uskoro i objaviti HD rimejkove igara StarCraft, Warcraft III i Diablo II. Sve igre su ostale zabeležene kod gejmera kao sjajne igre, a uskoro ćete moći da ih igrate na modernim računarima. Ipak, treba reći da oni trenutno traže programere koji bi im pomogli da čitavu stvar izvedu na pravi način, pa nije poznato koliko ćemo trebati da čekamo dok se rimejkovi pomenutih igara ne pojave.
Resident Evil Zero HD Remaster najavljen za početak 2016. godine (video)
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi