Greška

Došlo je do greške.

Blizzard planira cross-play multiplejer za Diablo IV

10.11.2019 16:59 | 0 Games
Blizzard planira cross-play multiplejer za Diablo IV


Kada je Diablo IV predstavljen, igra je najavljena za više platformi kao što su PC, PlayStation 4 i Xbox One. S obzirom na aktuelno stanje Diablo III igre za konzole, očekivalo se da će multiplejer za novi naslov biti razdvojen u zavisnosti od platforme. Ipak, dobra vest je da se Blizzard nada da će ovo premostiti.

U nedavnom intervjuu, Allen Adham - izvršni producent za Diablo IV - je istakao da je cross-play multiplejer podrška nešto na čemu tim u Blizzardu naporno radi. To znači da bi PC, PlayStation 4 i Xbox One igrači trebalo da budu u mogućnosti da zajedno igraju naslov.

Prema rečima Adhama, postoje tehnički detalji i drugi elementi koje je potrebno rešiti, ali kompanijin cilj jeste da se omogući cross-play podrška. Ovo će biti posebno bitno za Diablo IV, s obzirom na prirodu igre, koju neki opisuju i gotovo kao MMORPG iskustvo.

 

Povezana vest: Sve verzije Diablo IV igre će imati samo onlajn opciju


U Diablo IV, igrači će moći da nailaze na druge igrače u svetu koji istražuju, čak i ukoliko nisu u istom timu. Postojaće "world eventi", tokom kojih se igrači mogu udruživati kako bi se borili protiv bosova ili učestvovali u određenom događaju.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Evleaks sugeriše Galaxy S11 u tri veličine i pet varijanti

Intel Xe grafička karta primećena u GFXBench bazi

10404
10405
10406
10407
10408
10409