Blizzard najavljuje potpuno novi MMO univerzum

Paralelno sa prezentovanjem (pozitivnih) finansijskih rezultata poslovanja u poslednje kvartalu, kompanija Blizzard je objavila i da uveliko radi na potpuno novoj MMO igri. Pod ovim ne misle na novi World of Warcraft ili StarCraft MMO, čemu su se mnogi nadali, već na nešto što do sad nismo imali prilike da vidimo, na potpu

Paralelno sa prezentovanjem (pozitivnih) finansijskih rezultata poslovanja u poslednje kvartalu, kompanija Blizzard je objavila i da uveliko radi na potpuno novoj MMO igri. Pod ovim ne misle na novi World of Warcraft ili StarCraft MMO, čemu su se mnogi nadali, već na nešto što do sad nismo imali prilike da vidimo, na potpuno novi MMO univerzum. Robert Kotik, prvi čovek kompanije Activision Blizzard, izjavio je da je kompanija izdvojila ogromna sredstva za dve potpuno nove franšize. Za jednu je zadužen Bungie (Halo), koji je od nedavno u njihovom vlasništvu, a druga je upravo ovaj MMO na kome radi sam Blizzard. Prema njegovim rečima, projekat zahteva enormnu količinu vremena, sredstava, talenta, inovacija i kreativnosti. Još od 2007. godine poznato je da Blizzard radi na novoj MMO igri, ali sve do danas nije bilo gotovo nikakvih informacija o čemu se zapravo radi. Nadamo se da ćemo više detalja dobiti nakon izlaska Cataclysm ekspanzije za World of Warcraft koja je će se pojaviti pre kraja ove godine, kako je ovaj gigantski duo obećao.
 

Izvor: Blizzard

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi