Blizzard igre sada mogu da se strimuju na Facebook Live

Pre nekoliko meseci Blizzard je najavio novo partnerstvo sa Facebook-om koje će omogućiti da ovaj gejming studio integriše Facebook Live u sve svoje igre na računarima

Pre nekoliko meseci Blizzard je najavio novo partnerstvo sa Facebook-om koje će omogućiti da ovaj gejming studio integriše Facebook Live u sve svoje igre na računarima. To će omogućiti gejmerima da strimuju bilo koju Blizzard igru na Facebook Live. Igre kao što su Overwatch, Diablo i Hearthstone sada mogu lako da se emituju direktno na uživo strimovanje Facebook-a. Partnerstvo je najavljeno u junu ove godine, a od danas je i zvanično pokrenuto.
Blizzard-ova Facebook integracija ide i dublje od samog omogućavanja strimovanja igara uživo. Već je najavljeno da će opcija Facebook prijave biti dodata na sve njihove PC igre u cilju donošenja nove društvene funkcionalnosti u igrama.
Funkcija strimovanja uživo je već dostupna u svim Blizzard igrama za gejmere u Americi, Australiji, Novom Zelandu i jugoistočnoj Aziji. Kompletna objava ove funkcije bi trebalo uskoro da bude gotova. Mogućnost za strimovanje Blizzard igara na Facebook Live je trenutno ograničena samo na PC gejmere.
Prvih 14 minuta remaster verzije originalnog Bioshocka (video)

Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi