Greška

Došlo je do greške.

Blizzard će naredne godine objaviti više Diablo projekata

02.12.2018 18:00 | 0 Games
Blizzard će naredne godine objaviti više Diablo projekata


Kada je Blizzard tokom Blizzcona objavio Diablo Immortal, mobilnu verziju svoje popularne franšize, kompanija verovatno nije očekivala toliko negativan prijem koji je usledio. Blizzard je nakon toga igrače obavestio da u pripremi ima nekoliko Diablo projekata, a dobra veste je da ćemo o njima verovatno više saznati tokom 2019. godine.

U objavi, postavljenoj na Blizzard forumima, kompanija je istakla da će detalje o više svojih Diablo projekata, koji su trenutno u pripremi, objaviti naredne godine. Mnogi fanovi se nadaju da je među njima i Diablo 4.


Pogledajte još: Blizzard tvrdi da nije bilo planova o najavi Diablo 4 igre tokom Blizzcona


"Nastavljamo da pratimo povratne informacije igrača i vodimo interne diskusije. Imamo dosta planova za Diablo na različitim platformama, ali neke objave će morati da sačekaju jer bismo više želeli da ih pokažemo nego da pričamo o njima. Biće potrebno neko vreme kako bismo ostvarili ove ciljeve, jer težimo tome da ispunimo očekivanja igrača, ali smo više nego ikada posvećeni tome da zajednici donesemo Diablo iskustva na koja mogu da budu ponosni", ističu iz Blizzarda.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Intel objavio prve moderne drajvere za Windows 10

LG Gram 2019 laptopovi će uključivati modele od 14 i 17 inča

10404
10405
10406
10407
10408
10409