Greška

Došlo je do greške.

Blizzard je objavio zvanični gejmplej za Overwatch 2 (video)

21.05.2021 19:00 | 0 Games
Blizzard je objavio zvanični gejmplej za Overwatch 2 (video)


Blizzard je objavio najsvežiji gejmplej za Overwatch 2, ističući mnoge izmene koje stižu u okviru nastavka popularne multiplejer pucačine. Takođe je potvrđeno da će gejmplej sada imati PVP mod u 5 vs 5 stilu.

Overwatch trenutno gejmerima nudi 6 vs 6 kompetitivni multiplejer mod, koji je veoma haotičan. Rebalansiranje multplejera na 5 vs 5 stil pojednostavljuje gejmplej i omogućava Blizzardu da redizajnira klase i načini gejmplej više zadovoljavajućim.


Glavni razlog prelaska na 5 vs 5 gejmplej jeste da se borba načini lakšom, omogućavajući igračima da razumeju situacije u kojima se nalaze i da reaguju na njih na odgovarajući način. Ove izmene će biti korisne kako igračima u partijama, tako i onima koji gledaju kompetitivni gejmplej u igri na streaming platformama.

Overwatch 2 će imati i nove PVE co-op misije, koje uključuju "Action-Packed Story Missions" i "Replayable Hero Missions", što dodaje više opcija i različitosti za multiplejer modove u okviru igre.

Pored toga, Overwatch 2 će implementirati poboljšane vizuelne efekte, nove heroje, nove modove igranja i rafiniranu gejmplej mehaniku. Još uvek nije poznat konačan datum objave za Overwatch 2, a više informacija bismo mogli imati tokom E3 sajma.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Novi Gigabyte gejming monitor nudi 4K rezoluciju, HDR i 144Hz osvežavanje

Counterpoint: iPhone 12 serija je vodeća po prodaji tokom prvog tromesečja

10404
10405
10406
10407
10408
10409