BlackBerry ukazuje na prednosti BBM messaging aplikacije (video)

BlackBerry je objavio novi video u kome na zanimljiv način ukazuje na prednosti koje donosi BBM aplikacija za slanje poruka, putem dve zanimljive funkcije

BlackBerry je objavio novi video u kom na zanimljiv način ukazuje na prednosti koje donosi BBM aplikacija za slanje poruka. Jedna od njih je “povlačenje” poslate poruke. Ukoliko se desi da poruku pošaljete pogrešnoj osobi koja takođe koristi BBM (na primer, slanje neprikladne ljubavne poruke šefu umesto devojci/ženi), tu poruku možete povući pre nego što je druga strana vidi (i otpusti vas).
Drugi način kontrolisanja vaših poruka putem BBM aplikacije jeste The Timer. Ova funkcija omogućava izbor vremenskog perioda tokom koga vašu poruku može videti strana koja je prima, pre nego što zauvek nestane. Budući da je BBM dostupan za BlackBerry, Android, iOS i Windows Phone korisnike, funkcije kao što su povlačenje poruka i tajmirane poruke, mnogima mogu olakšati svakodnevni rad ili zabavu, čak i ako nemaju BlackBerry uređaj.

Izvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi