Greška

Došlo je do greške.

BlackBerry se hvali činjenicom da je prvi koji objavljuje mesečna sigurnosna ažuriranja za Android

13.03.2016 18:05 | 0 Mobile
BlackBerry se hvali činjenicom da je prvi koji objavljuje mesečna sigurnosna ažuriranja za Android

Prošle godine, nedugo nakon otkrivanja Stagefright ranjivosti, Google i brojni drugi Android proizvođači su obećali donošenje mesečnih sigurnosnih ažuriranja kako bi se izbegle nove pretnje tog tipa.

Nakon što je lansirao Priv, svoj prvi Android uređaj, i BlackBerry se pridružio ovom pokretu. Sada, četiri meseca nakon što što je Google počeo da objavljuje mesečne sigurnosne zakrpe, BlackBerry se hvali činjenicom da je prvi OEM koji primenjuje ova ažuriranja.

bb2_5.jpg


Kanadska kompanija je jedina koja ažuriranja donosi bez zadrške i odlaganja, primenjujući ih odmah nakon što ih Google omogući dostupnim. Ovo uključuje i martovsko ažuriranje, koje korisnici Priv telefona dobijaju od 7. marta.

Drugi proizvođači, koje BlackBerry ne imenuje, stalno kasne sa svojim mesečnim sigurnosnim zakrpama. Naravno, kako ima samo jedan telefon, BlackBerry-ju je lako da brzo implementira ažuriranje. Ono što je mana, jeste da BlackBerry Priv i dalje radi pod Android Lollipop verzijom softvera, mada je nadogradnja na Marshmallow najavljena za naredne mesece.

Izvor: PhoneArena

Komentari

0 Dodaj komentar

Pristupačni Acer Liquid M330 telefon sa Windowsom 10 dostupan po ceni od 120-130 evra

Samsung Galaxy S7 telefoni su zaključani po regionima, ali to ne predstavlja veliki problem

10104
10105
10106
10107
10108
10109