BlackBerry CEO prikazao nove Passport i Classic telefone

BlackBerry je uživo prikazao svoj novi, čudni telefon - Passport. Uređaj ima 4.5-inčni, četvrtasti ekran 1440 x 1440 rezolucije. Tu je još jedan novi telefon - BlackBerry Classic.

BlackBerry je uživo prikazao svoj novi, čudni telefon – Passport. Uređaj ima 4.5-inčni, četvrtasti ekran 1440 x 1440 rezolucije. U suštini, radi se o QHD ekranu sa odnosom  stranica 1:1, ispod koga se nalazi QWERTY tastatura u tri reda. BlackBerry Passport je prilično širok telefon. Samo ekran je širok 81 milimetar. Ostatak specifikacija nije poznat, ali se ističe da će Passport imati mnogo napredniji čipset nego što je Snapdragon S4 Pro u BlackBerry Z30 modelu. Tu je još jedan novi telefon – BlackBerry Classic. Radi se o nasledniku Q linije i takođe dolazi sa hardverskom QWERTY tastaturom. Ekran ovog modela je 3.5-inčni, a tu je i poznati optički trackpad. Džon Čen, CEO kompanije BlackBerry je s ponosom prikazao BlackBerry Passport i Classic. Passport će se na tržištu pojaviti u septembru, a Classic stiže u novembru.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi