Greška

Došlo je do greške.

BlackBerry se vraća naredne godine sa 5G Android telefonom sa fizičkom tastaturom

20.08.2020 09:14 | 0 Mobile
BlackBerry se vraća naredne godine sa 5G Android telefonom sa fizičkom tastaturom


Nakon što je TCL objavio da više neće dizajnirati, proizvoditi ni prodavati nove BlackBerry uređaje, mnogi su već odbacili mogućnost objave nekih budućih BlackBerry telefona. Međutim, izgleda da su ove predrasude bile preuranjene. Zajednička objava kompanija BlackBerry, OnwardMobility i FIH Mobile ukazuje na planove o novom BlackBerry 5G Android telefonu sa fizičkom tastaturom, koji će u Evropu i Severnu Ameriku stići tokom prve polovine 2021. godine.

"BlackBerry telefoni su poznati po tome da štite komunikaciju, privatnost i podatke. Ovo će biti izuzetna prilika za OnwardMobility da omogući narednu generaciju 5G uređaja na tržištu, uz podršku kompanija BlackBerry i FIH Mobile", izjavio je Peter Franklin, izvršni direktor kompanije OnwardMobility.


John Chen, CEO kompanije BlackBerry, je istakao da je ushićen što će OnwardMobility objaviti BlackBerry 5G telefon sa fizičkom tastaturom, povezujući visoke standarde kompanije, poverenje i sigurnost sa BlackBerry brendom. Korisnici će ponovo iskusiti nivoe sigurnosti na nivou preduzeća i vlada pomoću novog BlackBerry 5G telefona.

U izjavi nije bilo previše detalja o specifikacijama dolazećeg BlackBerry telefona, izuzev toga što znamo da će imati 5G podršku, Android operativni sistem i fizičku tastaturu. OnwardMobility će biti zadužen za planiranje proizvoda i marketing, dok će FIH Mobile dizajnirati i proizvoditi telefon pod BlackBerry-jevim nadzorom.

Izvor: Crackberry

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

Komentari

0 Dodaj komentar

Predstavljen redizajnirani MateBook X, sa nadograđenim touchpadom

Huawei potvrđuje da će kompanijini postojeći telefoni nastaviti da dobijaju Android i GMS ažuriranja

10104
10105
10106
10107
10108
10109