Greška

Došlo je do greške.

Bivši rukovodilac Sonija: PlayStation Vita je došla prekasno

27.09.2016 15:57 | 0 Games
Bivši rukovodilac Sonija: PlayStation Vita je došla prekasno

PlayStation Vita je sjajna mašina ali je došla prekasno da pronađe i održi publiku. To je mišljenje koje je izneo Džek Treton bivši CEO SCEA koji je napustio kompaniju 2014. godine nakon 19 godina provedenih u Sony-u. Kada je upitan šta misli o prenosivim uređajima van zidova kompanije Sony, Treton je ponudio iskren stav: "Sada kad ne radim tamo, mogu da kažem da je to sjajna mašina ali da je došla prekasno. Svet se već prebacio na prenosive uređaje koji nisu namenske gejming mašine".

"Poređenja radi, prethodnik Vita konzole, PSP, je bio veliki hit" dodao je Treton. Kada je PlayStation Vita izašla, igre na smartfonima su bile u porastu, ostavljajući malo prostora za ručne konzole namenski napravljene za gejming. Treton kaže da je ukupan osećaj da je PlayStation Vita dobar uređaj koji je izašao u vreme kada je postojalo malo ljudi kojima je potreban.

Sony još uvek nije otkrio da li će raditi na nasledniku PlayStation Vita ručne konzole, a kako smo mogli da čujemo Nintendo NX će biti hibrid konzole i mobilnog uređaja.

Sony predstavio nove premijum gejming slušalice

Izvor: Gamespot

Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple Project Titan ipak nije električni automobil?

Rastuća potražnja za laptopovima dovela do nedostatka komponenti

10404
10405
10406
10407
10408
10409