Greška

Došlo je do greške.

Biramo najbolje televizore po cenovnim kategorijama

02.01.2022 13:33 | 0 Multimedija
Biramo najbolje televizore po cenovnim kategorijama

 

Mnogi od vas koji prate naše polugodišnje izbore za najbolje mobilne telefone su nas u komentarima pitali zašto tako nešto ne uradimo i kada su u pitanju televizori.

Najbitniji razlog je to što iako tokom godine imamo kontakt sa mnogim modelima, to nije ni blizu situacije sa telefonima, gde nam kroz ruke prođe sigurno preko 90% relevantnih telefona kojima je realno mesto u takvom izboru. Mi imamo želju i volju da testiramo više televizora, ali je dobiti ih na test skoro pa nemoguća misija i mnogi brendovi ih dostavljaju na test samo ako imaju neki marketing primerak, pa i to nerado, kao da im nije u interesu - a trebalo bi biti, jer modeli za naše tržište često nisu identični kao oni koje predstavljaju kolege sa američkih kanala, pa domaći kupci često od njih ne mogu dobiti realnu sliku o tome šta da očekuju od TV-a koji ih zanima.

Čini se da svest mnogih kompanija u ovom domenu o značaju ovog vida realnog predstavljanja proizvoda još uvek nije baš visoka, pa smo od nekih velikih imena viđali svega po jedan ili dva modela i to ne one najbolje kojima raspolažu, dok su uslovno rečeno “manji” proizvođači zainteresovaniji da kupcima predstave ono što imaju da ponude.

No, ovog puta smo rešili da vam ipak ispunimo želju i vidimo koji su to televizori koji bi trebali biti na radaru onih koji u prvoj polovini 2022. dok još ne stignu sveži modeli, budu u potrazi za novim TV-om.

Dodatna stavka u odnosu na telefone je i to što televizori dolaze u raznim dijagonalama, pa za određeni novac možete dobiti bolji TV manje dijagonale ili neki bazični TV veće dijagonale, pa je i to nešto što treba uzeti u obzir.

Evo koje smo televizore izdvojili od drugih i to po cenovnim kategorijama, u videu sa našeg YouTube kanala

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Telegram dodaje reakcije, spojlere i prevod poruka

Samsung najavljuje Odissey Neo G8, prvi 4K 240Hz monitor na svetu

10304
10305
10306
10307
10308
10309