BioWare otkazao Shadow Realms

Shadow Realms, 4v1 akciona RPG igra izdavača EA i razvojnog tima BioWare, i definitivno je otkazana, potvrdili su iz razvojnog tima

Shadow Realms, 4v1 akciona RPG igra izdavača EA i razvojnog tima BioWare, i definitivno je otkazana. Game Informer je prvo objavio ove vesti iz neimenovanih izvora, da bi potom te vesti upisom na blogu potvrdio i generalni menadžer BioWare-a, Džef Hikman.
Prema Hikmanovom upisu, BioWare je izabrao da se fokusira na poboljšanja igre Dragon Age: Inquisition, sledeću Mass Effect igru kao i drugi novi IP. Ipak, najveći fokus ovog razvojnog tima je Star Wars: The Old Republic, koji je dobio svoju četvrtu ekspanziju The Shadow of Revan krajem prošle godine. Komentarišući igru Star Wars: The Old Republic prošlog decembra, Hikman je rekao “Ukoliko vam se sviđa ono što vidite u Shadow of Revan, onda sačekajte da vidite šta dolazi sledeće godine. Sledeća godina je naša velika godina”.
Izvor: IGN

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi