BioWare gasi svoje forume

Kako je naveo BioWare, to čine zato što postoje brojni drugi načini na koje se mogu povezati sa svojim fanovima kao što su društvene mreže, zbog čega misle da forumi više nisu potrebni

Forumi su sjajan način za gejmere da formiraju svoju zajednicu i diskutuju o svim aspektima igre. Oni takođe pružaju developerima način da ostanu u kontaktu sa svojim igračima i obaveste ih o ažuriranjima, ili bilo kojim drugim novostima u vezi igre, kao što to Blizzard čini na svojim forumima.
Međutim, ukoliko igrate neku BioWare igru, bićete razočarani kada čujete da je kompanija najavila da gasi svoje forume. Kako je naveo BioWare, to čine zato što postoje brojni drugi načini na koje se mogu povezati sa svojim fanovima kao što su društvene mreže, zbog čega misle da forumi više nisu potrebni.
“U prošlosti su naši forumi bili jedini način da razgovoramo sa fanovima direktno. Oni su omogućavali našim developerima da razgovaraju sa fanovima, ali i gejmerima između sebe. Međutim, sa porastom društvenih medija, nikada nije bilo više način da se povežete. Sada možemo i da putujemo širom sveta i susretnemo se lice u lice sa svima vama na PAX, SDCC i drugim događajima” poručuju iz kompanije BioWare. Ipak, neće sve biti ugašeno jer će Star Wars: The Old Republic forumi nastaviti da rade.
Nagradni fond za ovogodišnji The International DotA 2 turnir probio rekord
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi