Bioshock Infinite najavljen

2K Games i Irrational Games su najavili BioShock Infinite, naredno poglavlje u Bioshock franšizi. BioShock Infinite stavlja igrača u ulogu bivšeg Pinkerton agenta (najpoznatija privatna detektivska agencija u SAD) po imenu Buker Devit, koji "ume da završi stvari do kraja". Nakon što ga misteriozni gospodin poseti

2K Games i Irrational Games su najavili BioShock Infinite, naredno poglavlje u Bioshock franšizi. BioShock Infinite stavlja igrača u ulogu bivšeg Pinkerton agenta (najpoznatija privatna detektivska agencija u SAD) po imenu Buker Devit, koji “ume da završi stvari do kraja”. Nakon što ga misteriozni gospodin poseti i unajmi da spasi Elizabet, on će se otisnuti put “izgubljenog grada po imenu Columbia”. Trik? Columbia je zamišljeni projekat koji je trebao da demonstrira svu moć SAD kada su iste postajale svetska sila – grad koji lebdi u oblacima! Elizabet je tamo zatočena 15 godina i Buker uspeva da je pronađe, ali je bekstvo iz grada više nego problematično. Elizabet je zatočena 15 godina, u središtu je međunarodnog konflikta i raspolaže specijalnim moćima, te će se igrač zajedno sa njom boriti da pobegne iz grada u oblacima u kvazi-kooperativnom stilu. BioShock Infinite je trenutno planiran za 2012. godinu.
 

 

Izvor: GG Mania

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi