Greška

Došlo je do greške.

Biliju Mičelu oduzeti svi rekordi za Donkey Kong i Pac-Man

16.04.2018 17:08 | 2 Games
Biliju Mičelu oduzeti svi rekordi za Donkey Kong i Pac-Man


Ime Bili Mičel je poznato gejmerima koji su zainteresovani za klasične arkadne igre ili onima koji prate ostvarivanje svetskih rekorda u igrama. Godinama unazad, Mičel je držao rekord za najbolje rezultate u Donkey Kong, Pac-Man i Donkey Kong Jr igrama, što mu je i donelo nadimak "King of Kong".

Međutim, Mičelu su sada oduzeti svi rekordi koje je držao, kao i Ginisovi svetski rekordi, nakon što je istragom utvrđeno da postignuti rekordi nisu bili ispravni i regularni.

Twin Galaxies, renomirana organizacija koja prati i upravlja rekordima u igrama, sprovela je obimnu istragu nad Mičelovim dugogodišnjim rekordima, nakon što se pojavilo pitanje autentičnosti hardvera na kojima su igre igrane i na kojima su rekordi postavljeni. Specifično, otkriveno je da je njegov Donkey Kong rezultat ostvaren korišćenjem Multiple Arcade Machine Emulator (MAME), a ne na autentičnoj arkadnoj mašini kako je tvrđeno, što je protiv Twin Galaxies pravila.

Deo Twin Galaxies verifikacionog procesa rekorda u igrama uključuje i video dokaze da je igra igrana na izvornom arkadnom uređaju. U slučaju Mičelovog video snimka, utvrđno je da način na koji je igra funkcionisala ne bi bio moguć na nemodifikovanom, originalnom hardveru.

Mičelovi rekordi, koji su oduzeti, uključuju prvi perfektan rezultat u Pac-Manu iz 1999. godine, prvo dostizanje preko milion poena u Donkey Kongu, a diskvalifikovan je i iz bilo kojih budućih rekorda.

Ginis je istakao da će početi sa potragom za pravim vlasnicima rekorda u igrama, koji su oduzeti Mičelu.

Izvor: SlashGear

lepi kokan Član postova: 4655
Greota i sramota. Pravda za Bilija !

Adapteri za sve što nedostaje na iPhone X

Oppo ima patent za in-display senzor otiska prsta

10404
10405
10406
10407
10408
10409