Greška

Došlo je do greške.

Bežične bubice za malo para - Redmi Buds 3 Pro i Buds 3 Lite

28.01.2022 11:42 | 0 Mobile
Bežične bubice za malo para - Redmi Buds 3 Pro i Buds 3 Lite

 

Na našem YouTube kanalu ste do sada bili u prilici da vidite priličan broj recenzija True Wireless bežičnih bubica i to mahom modela koji koštaju između 100 i 200€, koji su izgleda i najčešći fokus kompanija koje se bave proizvodnjom ovog tipa uređaja. No, svesni smo da je to ipak prilična suma novca za većinu korisnika za jedne bubice, kakve god one bile, i da je ona klasa do oko nekih 70-ak evra daleko zanimljivija i razumnija kupovina za one koji nisu audiofili, ali imaju potrebu za ovakvim proizvodom i prednostima koje on nudi.


Ponuda u ovoj klasi na tržištu je zapravo prilično široka, ali i prebukirana raznim imenima za koje vrlo verovatno niste ni čuli, pa izbor nosi i određeni rizik da ćete proći jeftinije, a opet možda nećete dobiti ono što ste očekivali po pitanju kvaliteta i mogućnosti. Od malobrojnih poznatih imena u ovom rangu cene, najpoznatiji je svakako Xiaomi, kompanija koja se zaista trudi da ima sve i za svakog kupca, a koja ima čak nekoliko povoljnih modela.

Nama su se ovog puta na testu našla dva para slušalica iz njihove Redmi serije, a u pitanju su Redmi Buds 3 Pro čija je cena oko 7990 dinara, odnosno oko 67€ i Redmi Buds 3 Lite koji će vas na domaćem tržištu koštati samo 2990 dinara, t.j. oko 25€.

Složićete se, razumne cene za ovako nešto, ali hajde da vidimo šta zapravo dobijate i kako to radi u odnosu na neke znatno skuplje modele

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Stigao je iOS 15.3: Obavezno preuzimanje, čak i bez novih funkcija

Motorola g31 dostupna u Srbiji po odličnoj ceni

10104
10105
10106
10107
10108
10109