Greška

Došlo je do greške.

Bez varanja i kopiranja poteza, moliću lepo

08.08.2022 18:24 | 0 Games
Bez varanja i kopiranja poteza, moliću lepo

The Evolution Championship Series (Evo) predstavlja najveći turnir borbenih igara na svetu. Evo turnir već 20 godina okuplja najbolje od najboljih “fajtera” iz celog sveta. Ove godine Evo 2022 se održava u Tokiju, a brojni gejmeri i navijači koji su pohrlili sa svih strana sveta, došli su da odaju počast takmičarskom duhu  na turniru otvorenog formata na kome će krunisati svetskog šampiona za ovu godinu.

Evo 2022 je u toku. Kako bi se obezbedili u smislu maksimalno poštenih uslova takmičenja, neki profesionalni igrači su se snalazili kako znaju i umeju, pa su koristili najrazličitije metode da bi sprečli protivnike u nameri kopiranja poteze i tehnike igranja zavirivanjem u ruke.

Nekim posteiocima je ovo bilo krajnje zabavno pa su postavili fotografije takmičara. Vidimo kako se jedan od njih snašao sa Amazon kartonskom kutijom koju je navukao preko obe ruke dok je “fajt” u toku. Nema špijuniranja tehnike, dok su drugi gledaoci bili krajnje kreativni dajući naziv novoj gejming periferiji:  "Razer Stronghold" – zadržite prednost nad konkurencijom sa svojim Razer Stronghold-om koji krije vaše pokrete i kombinacije tastera od radoznalih očiju i kamera telefona.

Ovaj proizvod je testiran i dokazan za profesionalnu upotrebu u eSports takmičenjima, jedina mana je što trenutno ne postoji u crnoj bolji, bez RGB svetlosnih efekata. Iskreno, sumnjamo da će se Amazon tako lako odreći ovog patenta u korist Razer-a!

Prvi Samsung One UI 5.0 beta je tu

Telefoni će poskupeti? Vrlo verovatno...

10404
10405
10406
10407
10408
10409