Bez Galaxy Note Edge verzije u Galaxy Note seriji ove godine

Svi su verovali da će Samsung objaviti naslednika za oba telefona u septembru, ali nam najnoviji izveštaji poručuju da nećemo videti novi Galaxy Note Edge ove godine

Prošle godine na IFA sajmu Samsung je otkrio Galaxy Note 4 kao i Galaxy Note Edge telefon, ali je ovaj drugi model bio dostupan samo na određenim tržištima i u ograničenim količinama. Ova varijanta telefona je imala približno iste specifikacije kao Galaxy Note 4 telefon, ali sa zakrivljenim ekranom. Svi su verovali da će Samsung objaviti naslednika za oba telefona u septembru, ali nam najnoviji izveštaji poručuju da nećemo videti novi Galaxy Note Edge ove godine.
Samsung će otkriti samo Galaxy Note 5 na IFA 2015 sajmu, a njega će odlikovati 5,89-inčni ekran rezolucije 2560×1440 piksela kao i Android 5.1.1 platforma. Pored toga, tu će biti i Exynos 7422 procesor kao i baterija od 4100mAh. Telefon će imati S Pen olovku, 4G LTE podršku a debljina će mu biti 7,9 mm.
Galaxy Note 5 će imati Type-C port, UFS internu memoriju i veliku bateriju
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi