Bez Borderlands naslova za Nintendo Switch konzolu

Nintendo konzole su imale slabu reputaciju proteklih godina jer nije bilo puno AAA naslova za njih. Postavljalo se pitanje da li će Nintendo Switch konzola to promeniti?

Nintendo konzole su imale slabu reputaciju proteklih godina jer nije bilo puno AAA naslova za njih. Postavljalo se pitanje da li će Nintendo Switch konzola to promeniti? Dobar nagoveštaj toga bila je najava dostupnosti igre Skyrim, ali je Gearbox razočarao fanove konzole poručivši da njihov veliki hit Borderlands 3 neće biti dostupan za konzolu.
Rendi Pičford iz tima Gearbox je potvrdio ovo na svom Twitter nalogu kada je upitan od strane gejmera o dostupnosti igre na Nintendo Swith konzoli. “Ne vidim da će se to desiti. Mi smo pregovarali sa Nintendom, ali su ti razgovori zaustavljeni iz nekog razloga. Oni imaju druge prioritete” poručio je on.
Ovo je svakako razočaranje za gejmere koji su planirali kupovinu Nintendo Switch konzole. Za sada nema tačnog datuma objave igre Borderlands 3, ali se pretpostavlja da stiže na PlayStation 4 i Xbox one konzole.
Nintendo Switch neće biti zaključan po regionima
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi