Bethesda radi na Game of Thrones igri?

Prema najnovijim glasinama, Bethesda radi na novoj igri koja je bazirana na Game of Thrones (Song of Ice and Fire) univerzumu.

Prema najnovijim glasinama, Bethesda radi na novoj igri koja je bazirana na Game of Thrones (Song of Ice and Fire) univerzumu pisca G.R.R. Martina, a mnogi očekuju da će zvanična igra biti objavljena uskoro.Glasine potiču od nedavno objavljenog “Bethesda: Game of Thrones” listinga na Targetu, koji ne otkriva nikakve konkretne informacije o igri. Neki očekuju otvoreni RPG svet u Elder Scrolls stilu, dok drugi vide Dishonored-stil sa tihim ubicama, gde igrač ima ulogu “faceless” ljudi.Game of Thrones IP je već iskorišćen od strane kompanije Telltale u nedavnom serijalu u epizodama. Sama Bethesda je nedavno istakla da ima dve velike igre u razvoju, koje još nisu zvanično najavljene, a možda je jedna od njih upravo iz Game of Thrones univerzuma.Izvor: Overclock3d

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi