Greška

Došlo je do greške.

Bethesda najavljuje The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition

20.08.2021 11:08 | 0 Games
Bethesda najavljuje The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition


Bethesda će objaviti još jednu verziju The Elder Scrolls V: Skyrim igre, a ovoga puta povod je obeležavanje desetog rođendana popularnog naslova.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition će biti dostupan za PC, Xbox One, Xbox Series S and X, kao i za PlayStation 4 od 11. novembra 2021. godine, tačno 10 godina nakon što je igra prvi put objavljena 2011.

Igra će biti kompatibilna i sa PlayStation 5 konzolom - Bethesda nije izostavila PlayStation igrače uprkos tome što je studio (u sastavu ZeniMax Media) postao vlasništvo Xbox-a, nakon kupovine od strane Microsofta u martu ove godine.

Skyrim Anniversary Edition sadrži kompletnu igru, kao i tri ekspanzije - Dawnguard, Hearthfire i Dragonborn. Tu su sva poboljšanja koja su stigla uz Special Edition varijantu, a u pitanju je remaster koji je objavljen 2016. godine.

 

Ako ste propustili: Microsoft kupio Bethesdu i druge studije, prisvajajući DOOM, The Elder Scrolls, Fallout...


Igra će dobiti i nove funkcije, uključujući mehaniku za pecanje, 500 Creation Club elemenata, nove zadatke, tamnice, bosove, oružja, magije i drugo.

Prema navodima, stariji fanovi će moći da nadograde svoju igru na Anniversary Edition ukoliko već imaju Special Edition. Nadogradnja neće biti besplatna, ali studio nije objavio cenu The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition igre.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Rastavljanje Galaxy Z Flip3 modela nam nudi uvid u dve polovine telefona (video)

Pojavile su se specifikacije za Samsung Galaxy M52 5G

10404
10405
10406
10407
10408
10409