Greška

Došlo je do greške.

Besplatno testiranje Vip mobile mreže mesec dana

01.09.2016 16:10 | 9 Mobile
Besplatno testiranje Vip mobile mreže mesec dana

Kompanija Vip mobile omogućila je potencijalnim korisnicima da besplatno testiraju njenu mrežu i usluge, bez ikakvih obaveza. Sve što je potrebno je da dođu u neki od Vip centara, preuzmu karticu sa besplatnim nacionalnim saobraćajem u vidu minuta, SMS-a i brzog interneta, u trajanju od mesec dana. Ukoliko se u tom roku odluče da nastave da je koriste, mogu da potpišu ugovor i zadrže broj, a Vip će im preporučiti najoptimalniju tarifu za njihove potrebe u mobilnoj komunikaciji.

Dodatno, od 1. septembra Vip mobile ukida troškove za uspostavu poziva kao i za pozive ka korisničkom servisu, za sve svoje korisnike To znači da će u postpejdu minuti van paketa biti jeftiniji, dok će u pripejdu dopuna trajati duže, i sve to uz besplatnu korisničku podršku 24/7.

"Ovo je prvi put na domaćem tržištu da korisnici mogu da, bez ikakvih obaveza i troškova, isprobaju usluge jednog mobilnog operatera pre nego što se odluče da mu poklone poverenje.  Sigurni smo u kvalitet naših usluga i mreže, pa želimo da se i budući korisnici u to uvere iz prve ruke. Takođe, prvi smo ukinuli i određene nadoknade kako bi našim korisnicima omogućili da pričaju više, za isti novac. Ovom ponudom želimo da promenimo postojeću praksu na bolje i podstaknemo konkurentnost tržišta",  izjavio je Dejan Turk, CEO kompanije Vip.

Korisnicima koji se ne odluče da potpišu ugovor, kartica će automatski biti ukinuta nakon isteka probnog perioda, bez ikakvih troškova i potrebe da dolaze na prodajna mesta. Više informacija na www.vipmobile.rs, besplatnim pozivom korisničkog servisa na broj 060/1234, kao i u Vip centrima širom Srbije.

Izvor: Vip

Komentari

0 Dodaj komentar

Benchmark Shop akcija: Dell Inspiron 15 7548 sa 10000din popusta

IFA 2016: Novi Lenovo Yoga Tab 3 Plus Android tablet

10104
10105
10106
10107
10108
10109