Greška

Došlo je do greške.

Beogradski aerodrom Nikola Tesla predstavio svoju aplikaciju

23.11.2022 13:45 | 0 Software/Web
Beogradski aerodrom Nikola Tesla predstavio svoju aplikaciju

Nova aplikacija dozvoljava putnicima da budu u toku sa najvažnijim informacijama o putovanju i aerodromu sada i preko svojih mobilnih uređaja. Razvoj aplikacije je logičan korak u unapređenju i digitalizaciji aerodromskih usluga s obzirom na činjenicu da čak 80 odsto korisnika pristupa sajtu www.beg.aero  sa mobilnih telefona. 

Aplikacija je besplatna, dostupna je na srpskom i engleskom jeziku i pruža najvažnije informacije u realnom vremenu o redu letenja, broju slobodnih mesta na parkiralištima i pristupu sistemu za praćenje prtljaga. Dodatno, na raspolaganju su brojne korisne informacije poput mape terminala i parkinga, komercijalnih i putničkih sadržaja, aerodromskih usluga, putničkih procesa i statusa radova na modernizaciji.

NT01.jpg

Uvođenje mobilne aplikacije još jedan je korak ka usaglašavanju sa najboljim globalnim praksama i standardima matične kompanije VINCI Airports. Mobilna aplikacija će se redovno ažurirati aktuelnim informacijama i novim funkcionalnostima u cilju poboljšanja iskustva putnika i korisnika.

NT02.jpg

Aplikacija Belgrade Airport dostupna je za preuzimanje na Google Play i App Store prodavnicama.

PR saopštenje

Vivo X90 Pro+ je zvanično prvi telefon na svetu sa Snapdragon 8 Gen 2 čipsetom

Nema više nestašice procesora, kupci kolektivno otkazuju narudžbine

10504
10505
10506
10507
10508
10509