BenQ predstavio svoj prvi Centrino notebook

BenQ je u utorak predstavio svoj prvi notebook PC računar baziran na Centrino tehnologiji. Novi laptop nosi naziv Joybook 5000, a dolazi sa ATI Mobility Radeon 9000 grafičkim čipom. Kombinacija velikog i svetlog (200-nit High Brightness) TFT LCD ekrana sa novim ATI-evom čipom sa 32 MB rama obećava prilično ugodno radno okruženje. Naravno, la

BenQ je u utorak predstavio svoj prvi notebook PC računar baziran na Centrino tehnologiji. Novi laptop nosi naziv Joybook 5000, a dolazi sa ATI Mobility Radeon 9000 grafičkim čipom. Kombinacija velikog i svetlog (200-nit High Brightness) TFT LCD ekrana sa novim ATI-evom čipom sa 32 MB rama obećava prilično ugodno radno okruženje. Naravno, laptop je standardno opremljen i sa DVD/DC-RW combo drajvom tako da je doživljaj kompletan. Joybook 5000 dolazi i sa tri USB 2.0 porta, FireWire (IEEE 1394) portom, dva PCMCIA slota, memory card reader-om (SD, MMC, i MS formati), i infracrveni portom.

Nakon što je predstavio svoj prvi Centrino notebook u utorak, tajvanski BenQ planira da proda ukupno 100 hiljada notebook računara širom sveta tokom 2003, sa mesečnim isporukama od po 15 hiljada komada.
Izvor : BenQ

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi