Greška

Došlo je do greške.

BenQ objavio monitor optimizovan za eSports

15.11.2016 13:02 | 0 Multimedija
BenQ objavio monitor optimizovan za eSports

Profesionalni gejmeri troše na hiljade evra kako bi kreirali moćnu mašinu, jer im prosečne komponente prosto nisu dovoljne. To je i razlog zašto kompanije izrađuju proizvode kao što su gejming miš, tastatura ili monito,r kako bi zadovoljili potrebe te, vrlo zahtevne grupe korisnika.

BenQ je danas objavio novi monitor namenjen eSportsu. BenQ Zowie XL2540 je naziv monitora koji ima ultra-brzo osvežavanje od 240Hz. Kako je monitor namenjen za eSports, fokus u ovom slučaju nije bio na kvalitetu slike ili rezoluciji, već mnogo više na brzini i preciznosti kojom su prikazane slike. I dok profesionalni monitori danas nude 2K ili 4K rezolucije, BenQ-ov najnoviji monitor nudi "samo" FullHD rezoluciju.

Ovo je svestan izbor da zadovolji potrebe profesionalnih eSports gejmera koji zahtevaju stopu osvežavanja niske latencije od svojih monitora, jer kašnjenje od samo jedne milisekunde može biti razlika između pobede i poraza. BenQ Zowie XL2540 ima dva HDMI porta, DisplayPort i četiri USB porta. BenQ je poručio da će se monitor uskoro naći u prodaji, ali još uvek nije objavio njegovu cenu.

LG predstavio nove UltraFine 5K i UltraFine 4K Thunderbolt displeje

Izvor: Ubergizmo

Komentari

0 Dodaj komentar

Sada možete da koristite Skype čak i ukoliko nemate nalog

Huawei potvrdio da je odustao od Google Pixel telefona zbog problema sa brendiranjem

10304
10305
10306
10307
10308
10309