Benchmark u novom ruhu

Poštovani posetioci,
Čast nam je i zadovoljstvo da Vam predstavimo funkcionalno i dizajnom potpuno novi Benchmark sajt. Nakon više meseci planiranja i rada sa dizajnerskim i programerskim timom Beoneta, konačno smo došli do rešenja kojim su obe strane bile zadovoljne. Nadamo se da ćete zadovoljni biti i Vi, budući da smo u ceo projekat u

Poštovani posetioci,
Čast nam je i zadovoljstvo da Vam predstavimo funkcionalno i dizajnom potpuno novi Benchmark sajt. Nakon više meseci planiranja i rada sa dizajnerskim i programerskim timom Beoneta, konačno smo došli do rešenja kojim su obe strane bile zadovoljne. Nadamo se da ćete zadovoljni biti i Vi, budući da smo u ceo projekat ušli kako bi naše posetioce nagradili novim mogućnostima sajta.
Vreme za promene je i definitivno došlo, poslednji dizajn Benchmark sajta je trajao punih godinu i po dana i došli smo do zaključka da se nešto menjati mora. Pokušali smo da napravimo sajt po meri svakog posetioca i nadamo se da smo u tome uspeli. Neke sitnice će u skorije vreme biti menjane “u hodu”, ali u globalu – to bi bilo ovo što sada možete da vidite.

Kao što se na priloženim slikama može videti, Benchmark sajt ćete od sada moći prilagoditi svojim željama, potrebama i ukusima. Jednostavnim procesom registracije (koja je naravno besplatna) stičete mogućnost custom-izacije sajta po sopstvenom nahođenju. Možete menjati grafički interfejs (tri ponuđena rešenja), odrediti koliko vesti želite da vidite na naslovnoj strani, komentarisati vesti, članke i testove, glasati, predlagati zanimljive linkove i fajlove za download…na neki način i sami učestvovati u radu sajta.
Novi Benchmark svojim mogućnostima nudi puno više, zastareli način prezentovanja klasičnim HTML-om je i definitivno stvar prošlosti. Sada je tu potpuno novi PHP funkcionalni sajt, MySQL baza…onima koji se u to razumeju malo više, nije posebno pominjati sve mogućnosti za razvoj i dalja unapređenja jednog ovakvog sajta. Promene su sada značajno lakše, sajt je mnogo modernije koncipiran.
Novina je i server na kome se nalazi prezentacija: radi se o modernom serveru baziranom na AMD Athlon procesoru na 1.2 GHz, opremljenim sa 512 Mb brze DDR memorije i brzim hard-diskovima. Ni prostor na serveru više nije problem budući da je praktično neograničen.
Nadamo se da ćete biti zadovoljni promenama koje je Benchmark tim pripremio za Vas. Dali smo sve od sebe kako bi naši posetioci mogli u potpunosti uživati u promenama, mada vrlo dobro znamo da je izuzetno teško zadovoljiti svačije ukuse. Sakupljajući različita iskustva tokom prethodnog perioda, analizirajući razne primedbe i sugestije posetilaca, pokušali smo da na sve zahteve odgovorimo – s manjim ili većim uspehom. Budete li većina nakon svega ovoga zadovoljna, biće to naša velika satisfakcija…
S novim dizajnom, Benchmark tim kreće i na nove zadatke. Želja nam je da stalne posetioce zadržimo a nove da pridobijemo. Naravno, sve to uz mnogo veće zalaganje svih koji na Benchmarku radimo. Iz tih razloga, uveli smo i nove kategorije testova, angažovali nove saradnike. Nećemo sve otkrivati, želimo da Vam novi Benchmark predamo na korišćenje i ostavimo vas da sami otkrijete sve nove pogodnosti sajta.
Svim posetiocima se najlepše zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji i velikoj podršci da istrajemo, ostaje nam da još jednom damo obećanje da ćemo biti još bolji – to je sada već naša obaveza. Želimo Vam srećne predstojeće praznike!
Benchmark tim
Beograd, 01.05.2002.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi