Benchmark shop akcija: Intel NUC mini PC

Još jedan zanimljiv proizvod na akciji je u Benchmark shopu tokom naredne dve nedelje. U pitanju je Intel NUC mini PC - budžetski mini PC koji pripada novom Intelovom NUC konceptu

Još jedan zanimljiv proizvod na akciji je u Benchmark shopu tokom neredne dve nedelje. U pitanju je Intel NUC mini PC – budžetski mini PC koji pripada novom Intelovom NUC konceptu. Ova minijaturna konfiguracija se zasniva na Intel Celeron N2820 procesoru i poseduje integrisan WiFi modul. Model sa ove akcije dolazi sa 4GB RAM-a i 500GB hard diskom. Od konektora, tu su 1X HDMI, 2X USB 2.0, 1X USB 3.0 i drugo. Glavni aduti ovog PC-a su minijaturne dimenzije, prilagodljivost okruženju i povoljna cena, koja na akciji iznosi 21.990 dinara.Intel NUC mini PC možete kupiti ovde, dok test ovog minijaturnog desktop računara možete pronaći ovde.Sve informacije o Intel proizvodima možete pronaći na Intel stranici, na Benchmark sajtu.Vaš Benchmark!

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi