Greška

Došlo je do greške.

Benchmark Shop akcija: Asus ROG Spatha po 15.990 dinara

01.12.2016 18:05 | 14 Hardver
Benchmark Shop akcija: Asus ROG Spatha po 15.990 dinara

Na današnjoj Benchmark Shop akciji nalazi se izuzetan Asus gaming miš. ROG Spatha je pravljen sa posebnim akcentom na MMO igrače. Poseduje 12 podesivih dugmića od kojih je 6 sa strane radi lakše manipulacije u MMO igrama. Moguće ga je koristiti u žičnoj i bežičnoj varijanti, a za potpunu kontrolu tu je Asusov Armory softver.

Možete ga poručiti po 15.999 dinara u narednih nedelju dana ili do isteka zaliha posetom sledeće adrese.

Vaš Benchmark!

Stefan2000 Član postova: 320
Ovaj miš i ASUS Claymore tastatura su killer combo,ali i cena im je takva.
Arki Član postova: 298
Citiram korisnika: SpaceS obzirom koliko se vremena potrošilo na razvoj istog, i koliko je revizuija bilo, mislim da kvarovea neće biti, tj. da će procenat istih biti daleko manji od kukurencije u istoj ceni. E sad ako gledamo na cenu još jednom ne znam odalke im ovako dobra cena za ovaj model.
Nebih rekao,mis kupljen prosle Godine u Oktombru ,nakon dva Meseca se Pokvario,i vec Pet nedelja cekam da mi posalju nazad sa Servisa
-=crusader=- Users postova: 1028
napravili su kopiju nage ali sa twistom, kao i corsair m95... dugmici na njemu su bili ocajno pozicionirani kao i na ovom, svi ti "moderna umetnost" layouti dugmica su katastrofa za orjentaciju i zahtevaju izuzetno mnogo vremena za navikavanje, numpad je apsolutno intuitivan plus ima vise dugmica... nisam razer fan, stavise krs su sa tehnicke strane, stavljaju 10 mil omrone na miseve od 100e etc ali i corsair se opekao sa m95 i sad je izbacio scimitar jer je layout bio ocajan, zasto nisu izbacili m95 v2 or whatever?
@Space
kvarova ce biti kao i na ostalim misevima koji koriste hw koji ovaj mis koristi, omroni ce failovati kada obicno failuju, senzor ce bagovati na nacin na koji taj senzor baguje... sav hw unutra je "run of the mill" i sasvim sigurno ga proizvodi chinese subsidiary koji pravi sve od miseva za 300din do ovog, razvoj jedino ako mislis software i dizajn...
Space Vip member postova: 4015
S obzirom koliko se vremena potrošilo na razvoj istog, i koliko je revizuija bilo, mislim da kvarovea neće biti, tj. da će procenat istih biti daleko manji od kukurencije u istoj ceni. E sad ako gledamo na cenu još jednom ne znam odalke im ovako dobra cena za ovaj model.
OnlyOne Član postova: 557
Sve, od kabla do senzora [emoji2]

Sony objavio Android Nougat ažuriranje za Xperia XZ telefone, uskoro slede i drugi modeli

Steam ponuda igara svake godine sve više raste

10203
10205
10206
10207
10208
10209