Greška

Došlo je do greške.

Benchmark na IFA 2016: Asus predstavio veliki broj noviteta

31.08.2016 20:41 | 0 Mobile
Benchmark na IFA 2016: Asus predstavio veliki broj noviteta

Prva prezentacija, kojoj je ekipa Benchmarka prisustvovala tokom ovogodišnjeg IFA sajma, bila je prezentacija kompanije Asus. Dva dana uoči zvaničnog početka IFA sajma, Asus je odlučio da novinarima predstavi sve ono što je pripremio za naredni period. Pre svega, treba istaći sjajan i kvalitetan nastup kompanije Asus. Asus je stao rame uz rame sa najvećim kompanijama, kada je u pitanju način na koji je kompanija prezentovala najnovije proizvode - glamurozan objekat gde se održala prezentacija, sam tok prezentacije, a sve ovo upotpunjeno je predstavljanjem izvanrednih novih uređaja.

laptopovi.jpg
Novitete koje je Asus doneo na IFA 2016, najbolje opisuje naziv skupa koji je kompanija održan a to je Zenvolution i predstavljanje evolucije dobro poznate Zen linije proizvoda. Takođe, glavna tema prezentacije je bilo poređenje nove Asus linije uređaja sa Mac modelima kompanije Apple - MacBook Pro, MacBook Air i iPad Pro.

Ovde se prvenstveno ističe novi ZenBook 3 laptop, kod koga je Asus insistirao na veoma dobrom dizajnu, na veoma tankim ivicama oko ekrana (kompanija se hvali time da je postigla najbolji odnos između ivica ekrana i veličine samog ekrana na svetu, bolje i od Apple uređaja). Tu je naravno i kvalitet izrade, po kojem je Asus uvek bio prepoznatljiv, a ovog puta je on na još višem nivou.

transformer3pro.jpg
Noviteti su i Transformer 3 i Transformer 3 pro laptopovi, koji su praktično naslednici jedne kategorije uređaja koju je i sam Asus definisao na tržištu i po kojoj je kompanija prepoznatljiva. Predstavljen je i ZenPad 3S 10 tablet, kao i ZenScreen MB16AC Full HD prenosivi monitor.

transformer3pro2.jpg
Verovatno je najviše interesovanja, a možda i najviše prostora tokom prezentacije, dobio najnoviji Asusov pametni sat - ZenWatch 3. Pametni sat dolazi sa znatno unapređenim dizajnom, odličnim specifikacijama i prodavaće se po ceni od 229 evra. ZenWatch 3 se puni veoma brzo (do 60 procenata za svega 15 minuta, dovoljno za četiri dana nošenja), a stiže uz aplikaciju za telefone i druge standardne karakteristike.

zenwatch.jpg
Asus i dalje unapređuje svoje gejming jedinice, pa su tokom sajma u Berlinu prikazani i novi gejming laptopovi. Asus je najavio i skori dolazak svoje VR kacige.

zenscreen.jpg
gaming.jpg

gaming2_2.jpg 

Više o ovim uređajima pročitajte na našem sajtu.


Asus je imao veliku podršku od strane Intela, koji je imao izuzetan strateški značaj tokom ove Asusove prezentacije, a dve kompanije već neko vreme gaje dobre uzajamne partnerske odnose.

phone1.jpg

phone2.jpg

Benchmark

Komentari

0 Dodaj komentar

Benchmark Shop akcija: Hitachi 2TB HDD po ceni od 7.190 dinara

IFA 2016: Asus predstavio Zenwatch 3

10104
10105
10106
10107
10108
10109