Greška

Došlo je do greške.

Benchmark na IFA 2014: Spektakularan nastup kompanije Sony

09.09.2014 16:11 | 1 Mobile
Benchmark na IFA 2014: Spektakularan nastup kompanije Sony

Nastup kompanije Sony na ovogodišnjem IFA 2014 sajmu se može opistai jednom rečju - spektakularno. Kompanija, koja prestavlja ikonu u digitalnom svetu imala je poslednjih godina određene porbleme koje je rešavala restruktuiranjem, a izgleda da se Sony polako uzdiže. Poslovni potezi koje Sony vuče poslednjih godina i politika novog menadžmenta konačno daju rezultate. Sony je imao blistav nastup u hali 20 berlinskog sajma, a spektakularni nastup kompanije je malo koga ostavio ravnodušnim.

sony2.jpg

Ono što je za korisnike sa ovih prostora najzanimljivije, jeste Sony Xperia Z3 telefon. O ovom modelu smo već dosta saznali, a ovde pročitajte predstavljanje telefona na IFA 2014 sajmu. Iako mnogi smatraju da Sony preteruje kada forsira šestomesečni ciklus objave novih vrhunskih telefona, očigledno je da je ovo kompanijin recept za uspeh. Sony Xperia Z3 je u potpunosti uravnotežen telefon, sa odličnim ekranom i ostalim karakteristikama definitivno nosi epitet pravog flagship modela. Tu je i Xperia Z3 Compact model, koji je takođe predstavljen tokom IFA 2014 sajma.

z3telefon1.jpg

Pored Xperia Z3modela, Sony je predstavio i novi Z3 Tablet Compact, kao i SmartWatch 3 i različite pametne narukvice. Sony se posebno osvrće na vodootpornost svih svojih uređaja, na koju baca poseban akcenat tokom njihove prezentacije.

tablet.jpg

smartwatch.jpg

voda.jpg

U domenu multimedije, izdvajaju se 4K televizori, kako po specifikacijama tako i po dizajnu. Predstavljen je i puni portfolio Sony digitalnih kamera i fotoaparata, kao i objektiva za fotoaparate. Izdvaja se novi model, Sony ActionCam mini, koji bi trebalo da se pojavi u oktobru, sa širokim spektrom prateće opreme.

actioncam.jpg

Naravno, ne treba zaboraviti ni PlayStation, kome je bio posvećen ceo jedan sektor na sajmu. Posebno treba izdvojiti i koncept Sony bicikla, koji nosi naziv Xperia Bike. Bicikl je namenjen ekstremnim sportovima, sa ugrađenim kamerama koje će beležiti sve vaše avanture. Sve u svemu, Sony je u potpunosti opravdao očekivanja, tako da se može reći da je kompanija na pravom putu povratka na pozicije koje je držala ranije i koje joj s pravom pripadaju.

tv.jpg

bicikl.jpg

Izvor: Benchmark

Pogledajte sve vesti u vezi sa IFA 2014 sajmom na IFA 2014 Berlin hub-u, na Benchmark sajtu

Komentari

0 Dodaj komentar

Benchmark na IFA 2014: Posetili smo Huawei štand (video)

Sony Xperia Z, ZL i ZR telefoni i Z Tablet dobijaju Android 4.4.4 ažuriranje

10104
10105
10106
10107
10108
10109