Greška

Došlo je do greške.

Benchmark na IFA 2014: Kako je izgledala Huawei prezentacija iz ugla Benchmarka

04.09.2014 20:45 | 1 Mobile
Benchmark na IFA 2014: Kako je izgledala Huawei prezentacija iz ugla Benchmarka

Huawei prezentacija je održana na IFA 2014 sajmu u Berlinu, a veliki utisak je da je Huawei svakako najviše napredovao od svih proizvođača. Impresije Benchmarkovog izveštača sa lica mesta jesu da je Huawei uspeo ono što se činilo gotovo nemoguće, a to je da svoje nove telefone načini u potpunosti premijum modelima, unapredi ih u svim segmentima za svega nekoliko godina i time stane rame uz rame sa najboljim igračima na tržištu. Štaviše, današnja prezentacija je potvrdila da je Huawei sada zapravo proizvođač sa kojim će se drugi porediti.

Naš izveštač je napravio paralelu sa posetom kompaniji Huawei u Kini, koja je održana pre dve godine. Tom prilikom, Huawei je izneo svoje ambicije za napredak kompanije na globalnom planu. Iako su tadašnje ambicije izazivale sumnju, ono što je sada viđeno, kao i ono što je viđeno na ranijim prezentacijama, dokazuje da je Huawei zaista proizvođač koji napreduje krupnim koracima, koji zna šta hoće i da su kompanijine ambicije u pohodu na sam vrh u mobilnoj industriji vrlo opravdane.

huawei1.jpg

Telefoni koje je Huawei predstavio danas - Ascend Mate 7 i Ascend G7 su odličan pokazatelj koliko je kompanija napredovala. Ovo se posebno odnosi na Mate 7, koji je verovatno najatraktivniji fablet na tržištu (ukoliko izuzmemo Samsung Galaxy Note 4 koji je kategorija za sebe). Ipak, ono što je Huawei pokazao sa Mate 7 modelom, sa sjajnom izradom, unibody metal dizajnom, sa izuzetno tankim ivicama, naprednim sopstvenim procesorom, izaziva divljenje i možemo uputiti samo pohvale Huawei timu.

huawei3.jpg

Ono što se posebno izdvaja, jeste izuzetan napredak Huaweia na polju korisničkog interfejsa, te da se vidi na delu angažman najpoznatijih dizajnerskih firmi. Pomenuti interfejs je značajno unapređen i ne može se porediti sa onim od pre nekoliko godina. Interfejs je sada moderan, atraktivan, a EMUI 3.0 korisnički interfejs ide ukorak svojim kvalitetom sa pomakom koji je Huawei napravio na dizajnu samih uređaja.

huawei4.jpg

Na kraju, Huawei je definitivno privukao veliku pažnju kako novinara tako i posetilaca tokom promocije svojih proizvoda na IFA 2014 sajma u Berlinu, a ujedno je pokazao da reči od pre par godina, kojima kompanija najavljuje proboj na tržištu, imaju veliko pokriće i u stvarnosti. Očekuje se da će Huawei u budućnosti biti još ozbiljniji igrač na mobilnom tržištu.

Izvor: Benchmark

Pogledajte sve vesti u vezi sa IFA 2014 sajmom na IFA 2014 Berlin hub-u, na Benchmark sajtu

Sve informacije u vezi sa kompanijom Huawei, možete pogledati na Huawei stranici, na Benchmark sajtu

Komentari

0 Dodaj komentar

Benchmark na IFA 2014: Huawei Ascend Mate 7 iz prve ruke

IFA 2014: Lenovo predstavio Vibe X2 troslojni telefon

10104
10105
10106
10107
10108
10109