Greška

Došlo je do greške.

Benchmark: AMD Ryzen APU unboxing (video)

10.02.2018 15:14 | 3 Hardver
Benchmark: AMD Ryzen APU unboxing (video)


AMD je sa svojim najnoviji Ryzen APU-ima omogućio korisnicima da u zaokruženoj platformi imaju sve što im je potrebno - odlične procesore za obavljanje svakodnevnih zadataka, ali i implementiranu Vega grafiku za igranje čak i najnovijih igara, a sve ovo će biti dostupno po pristupačnoj ceni.

Redakciji Benchmarka je na test stigao zanimljiv komplet za testiranje. U velikoj kutiji, izuzetnog dizajna, dobili smo dva Ryzen APU-a: Ryzen 3 2200G sa integrisanom Vega 8 grafikom i Ryzen 5 2400G sa integrisanom Vega 11 grafikom. U okviru kompleta nalazi se i mini MSI B350i PRO AC matična ploča, kao i brza G.Skill Flare X memorija.


Kada su sama pakovanja Ryzen APU-a u pitanju, u kompletu uz CPU+GPU stiže i prateći fabrički kuler (Wraith Stealth model) koji je dovoljan za rad na fabrički deklarisanim vrednostima.

AMD je veliku pažnju posvetio dizajnu i pakovanju svojih novih APU-a, pa koliko nam je bilo zanimljivo da zabeležimo ovaj unboxing još se više radujemo da vidimo kako će se novi APU-i pokazati na testovima. Veoma brzo možete očekivati opširno testiranje, utiske i rezultate koje su novi AMD Ryzen APU modeli postigli.

Zbog toga ostanite u Benchmark, redovno pratite naš sajt, stranice na društvenim mrežama kao i naš YouTube kanal, kako biste bili u toku sa najnovijim vestima i testovima iz sveta tehnologija.

Benchmark

Sasa012 Član postova: 450
Citiram korisnika: newpcDa li je neko pronašao informaciju da li se uopšte nešto bitno nalazi na USB flash-u koji se u ovoj ponudi AMD-a nalazi, npr driver-i za Windows ili je to samo simbolički poklon sa logom AMD-a?
Mislim da je u pitanju novi bios za maticne ploce.
newpc Novi član postova: 141
Da li je neko pronašao informaciju da li se uopšte nešto bitno nalazi na USB flash-u koji se u ovoj ponudi AMD-a nalazi, npr driver-i za Windows ili je to samo simbolički poklon sa logom AMD-a?

Asus Zenfone 5 Lite render otkriva četiri kamere i 18:9 displej

Ovako su kamere za telefone napredovale u poslednjih pet godina

10203
10205
10206
10207
10208
10209