Greška

Došlo je do greške.

Benchmark na Samsung Galaxy S10 svetskoj premijeri (video)

21.02.2019 16:10 | 2 Mobile
Benchmark na Samsung Galaxy S10 svetskoj premijeri (video)


Samsung je održao svoj Unpacked događaj, tokom kojeg je južnokorejska kompanija predstavila najnoviju liniju premijum telefona Galaxy S10, najavila Galaxy Fold telefon i prikazala nekoliko novih nosivih uređaja. Benchmark ekipa je bila na prezentaciji u San Francisku, odakle vam donosimo sveže utiske.

Samsung je održao zanimljiv događaj, tokom kojeg je prikazao Galaxy S10, S10+, S10e i S10 5G telefone, a posebna pažnja je posvećena Galaxy Fold uređaju - kompanijinom prvom fleksibilnom modelu koji će se pojaviti ove godine.


Južnokorejski gigant je pokazao da je u stanju da se drži u vrhu, gde je već godinama, a što je još bitnije kompanija je pokazala da i dalje može da diktira tržišne trendove.

Imali smo priliku da uradimo i intervju sa Milanom Vujovićem, direktorom marketinga Samsunga za Adriatic regiju, koi se osvrnuo na ono što je Samsung predstavio, postavljajući nove temelje za budući razvoj kao i i ono što se može očekivati u daljem poslovanju kompanije.

Benchmark tim sada očekuje temeljno testiranje Samsung Galaxy S10 telefona, koje na stranicama našeg sajta, kao i na YouTube kanalu možete očekivati uskoro.

Izvor: Benchmark

 Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Gmail redizajn pristiže svim Android korisnicima

Samsung Galaxy S10 će dobiti prilagođenu verziju Adobe Premiere Rush-a

10104
10105
10106
10107
10108
10109