BBM za Windows Phone beta dostupna svima za prijavljivanje

Dva dana nakon šro je BlackBerry lansirao beta verziju BBM aplikacije za Windows Phone u formi pozivnica, kompanija je objavila da je će sada otvoriti betu za odobrene aplikante.

Dva dana nakon šro je BlackBerry lansirao beta verziju BBM aplikacije za Windows Phone u formi pozivnica, kompanija je objavila da je će sada otvoriti betu za odobrene aplikante. Do sada su samo korisnici koji su dobili pozivnicu direktno od BlackBerry-ja mogli da se priključe inicijlnoj privatnoj beti, a sada svi mogu da se priključe i da koriste BBM odmah. Sve što je potrebno jeste da se prijavite na BlackBerry BetaZone. Korisnici će dobiti pristup poznatim funkcijama, kao što su individualni i grupni razgovori, kontakti, feedovi, a sve to u Windows phone interfejsu. BBM Voice, Channels i Glympse neće biti dostupni, a BlackBerry je istakao da radi na implementaciji ovih funkcija, ali i dodatnih opcija. Očekuje se da će pristup svima biti otvoren u narednim nedeljama.Izvor: Pocket-lint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi